Wildervank 09 – SJO ASVB/WEDDE 09

We gingen verzamelen bij ASVB. Toen gingen we naar Wildervank. Duurde langs wat we moesten omrijden. Eindelijk waren we in Wildervank. De eerste helft ging iets minder goed en we stonden toen achter met 5-2. De tweede helft hebben wij nog drie gescoord.

Het was heel spannend en Ruben heeft alle 5 gescoord en ik heb veel voorzetten gegeven. Kiano was goed op doel en Nikki en Roy gingen goed verdedigen. Ik stond op het midden en toen moest ik even achterin. Dat was niet leuk en gelukkig mocht ik weer midden en voor. Kay stond ook op het midden en verdedigde ook goed. Tristan was helaas geblesseerd. Jayden deed het ook goed.

Nu heb ik al zin in de volgende wedstrijd en training. Olaf geeft ons nu training en dat is super leuk. Olaf is niet streng .

Groeten Joep Dekker