Westerwolde Kampioenschap

Beste,

Zoals jullie weten gaat voetbalvereniging Bellingwolde het Westerwolde Kampioenschap organiseren. De opzet is iets anders dan vorig jaar. Voorstel van andere verenigingen was om het dit jaar in de voorbereiding te gaan doen. De dagen dat we gaan spelen zijn dinsdag 21 en donderdag 23 augustus. De finaledag wordt dan gehouden op 25 augustus in Bellingwolde.

Wij gaan op 17 mei 2018 loten en wij gaan dit live op facebook uitzenden, zodat iedereen deze loting kan gaan zien. Wedstrijdschema en regelementen krijgen jullie dan nog via de mail toegestuurd zodat iedereen die dagen in augustus ook kan inplannen bij zijn eigen vereniging.

Is deze mail niet voor je bestemd of moet naar een ander contactpersoon, laat dit dan even weten. Zijn er verder vragen of opmerkingen laat dit dan ook even weten. Contactpersonen zijn ondergetekende en in cc Herman Stoppels.

Met vriendelijke groet,

Voorzitter v.v. Bellingwolde.