Wedde – Bato

Bij aankomst op de velden van Bato  werden we naar de kleedkamers geleid om hier de nieuwe tenue’s te passen waarna er door Harald een kleine peptalk werd gegeven!

Na aanvang van de wedstrijd werd er al heel snel door Wedde gescoord en was de strijd begonnen.
De eerste helft verliep vlekkeloos, totdat de keeper van Bato in zijn eentje door het veld liep en de bal achter Kay in het doel schoot!!! Hoe was dit mogelijk…. een keeper die helemaal bij zijn doel wegloopt en dan ook nog scoord!

Dit werd in de rust duidelijk door Harald uitgelegd waarna de kinderen beterschap beloofden en hem in het vervolg zouden afstoppen! De tweede helft heeft Wedde wederom laten zien wie de sterkste ploeg had en mochten zich dan ook na de penalty’s  ‘winnaar’ noemen! De eindstand is blijven hangen op 10 – 5!