Wedde 3 – Drieborg 2

Eindelijk was het weer zover dat de matadoren, danwel krijgers danwel moedige strijders van Wedde 3 het “gevecht” weer aan mochten gaan met zichzelf en dan pas met de tegenstander.

De kleedkamer werd gevuld met spelers ( goh..hou ist meugluk) en lichaamsgeuren waarbij menig biovergister in het niet valt. De gebruikelijke voorbereiding was vanzelfsprekend alsof wij geen zomerstop hadden gehad..poestn en kreunn…man..twas net oin scene oet oin tiroler s.x film.

Dat onze Hansie zich actief begeven had op de transfermarkt deden ook de vele aanwezige toeschouwers verbazen. Deze werden van een natje en droogje voorzien door echte “die hards” uit Blijham die tezamen met de supporters een wereldpartij van formaat voorgeschoteld kregen door de “bad Boy’s” van Wedde 3.

Oogstrelend voetbal, hoogstaand voetbal; echt Tiki Taka.

Nu moet u weten dat “tiki-taka “ voetbal een stijl van spelen is dat gekenmerkt wordt door korte passing en beweging waarbij het rond spelen van de bal via verschillende spelers leidt tot langdurig balbezit en natuurlijk prachtige wereldgoals…tenminste bij Wedde 3 wel..

Deze kwaliteiten kwamen geheel tot uiting op deze zonnige zomerse zonden-overdenkende zwaarmoedige zondagochtend, waarbij wij de tegenstanders er eerst aan hebben laten ruiken en vervolgens met de welbekende staart tussen de benen naar huis hebben gestuurd.

Eddy