voorstelrondje nieuwe trainer

Als nieuwe trainer van de vv Wedde wil ik mij graag in het kort aan jullie voorstellen. Mijn naam is Kasper de Beer en woon  samen met mijn lieve vrouw Pia en 3 honden vlak over de Duitse grens.in Surwold. Na de laatste 20 jaar als leraar aan het speciaal onderwijs gewerkt te hebben, ben ik nu op pensioen. Gert Meulman heeft op de website Tweenul.nl een stukje geschreven over mijn voetbalverleden, zowel als voetballer en als trainer. Naast het voetbal zijn zwemmen, tafeltennis en fijnschilderen mijn grootste hobby’s.

Ik hoop dat we een goed maar vooral een prettig seizoen met elkaar zullen hebben.

Hierbij roep ik dan ook iedereen (zowel jong als oud) op, die graag in de selectie elftallen zou willen voetballen, om donderdag 4 juni om 20:00 uur op de training aanwezig te zijn. (al of niet in trainingstenue). Iedereen krijgt, als hij dat wil, voldoende kansen om te bewijzen waartoe hij op voetbalgebied in staat is. Dezelfde uitnodiging komt ook bij het begin van de voorbereidingsperiode. Wanneer de voorbereidingsperiode aanvangt is nog afhankelijk van de wetgeving rond het coronavirus.

Tevens is op 4 juni ook de mogelijkheid om met mij een persoonlijk gesprek te voeren.

Na de training zal ik mij nog wat uitgebreider voorstellen en mijn voetbalvisie met jullie delen alsmede vragen te beantwoorden.