Verenigingsstandpunt m.b.t. coronamaatregelen

Beste sportleden, n.a.v. geen verandering in de uitkomst van het debat op woensdag 1-12-2021 over de huidige covid maatregelen zijn we, na intern bestuurlijk beraad, tot de conclusie gekomen dat er geen officiële wedstrijden meer gespeeld kunnen worden door onze senioren elftallen. Er mag niet getraind worden na 17 uur op ons sportcomplex en dan is onze standpunt: geen trainingen, geen wedstrijden. Dit lijkt ons de juiste beslissing voor nu. Dit houdt in dat we een vervroegde winterstop hebben en dat er dan in het nieuwe jaar hopelijk weer door een ieder getraind kan worden en normaal de wedstrijden afgewerkt kunnen worden.

Afgelopen periode is het al een moeilijke periode geweest voor een ieder om normaal te kunnen trainen en spelen en ook voor de vele vrijwilligers en diverse commissies om alles nog in de “juiste” banen te kunnen leiden. Ook om verdere polarisatie tegen te gaan, wat niet past bij onze gezellige vereniging, zijn we gekomen tot bovenstaand besluit. We hopen op een ieders begrip hierin.

Met vriendelijke groet, bestuur vv Wedde