KNVB nieuws

KNVB Corporate

In deze nieuwsbrief
KNVB en Talpa Network lanceren VoetbalTV
Amateurseizoen 2018/’19 begint weer einde zomer
ING en 538 laten jouw voetbaldroom uitkomen
Winactie: maak kans op een dag op de KNVB Campus
VIDEO: WEURO zorgt voor boost meiden-en vrouwenvoetbal
Beleef de Oranje Experience bij jouw club
Speciaal voor KNVB-leden: de sportpolis

knvb
KNVB en Talpa Network lanceren VoetbalTV
Jouw acties op de amateurvelden terugkijken? Dat kan binnenkort! De KNVB en Talpa Network introduceren een nieuw initiatief: VoetbalTV. Een platform waarop amateurwedstrijden live te zien zijn door middel van ‘slimme’ camera’s die wedstrijden volautomatisch registreren. Wie weet zijn jouw voetbalkunsten straks overal te volgen. VoetbalTV wordt na de winterstop stapsgewijs geïintroduceerd bij amateurverenigingen.
Lees meer over VoetbalTV lees meer
knvb
Amateurseizoen 2018/’19 begint weer einde zomer
Net als dit seizoen zal ook het komende seizoen van het amateurvoetbal later beginnen. Dit seizoen werd er voor het eerst besloten om pas na de zomer te beginnen met voetballen. Vanwege de vele positieve reacties vanuit het amateurvoetbal is besloten ook het seizoen 2018/ ’19 weer aan het einde van de zomer te laten starten.
Lees meer lees meer
knvb
Laat jouw voetbaldroom uitkomen!
Tot en met 9 december kunnen alle voetbalteams én voetbalclubs in Nederland hun voetbaldroom insturen bij ING en Radio 538. De mooiste en origineelste dromen worden realiteit. Waarom? Omdat we het voetbal vooruit willen helpen. Doe mee en pitch jouw voetbaldroom!
Doe mee lees meer
knvb
Winactie: maak kans op een dag op de KNVB Campus
De KNVB Campus vormt hét hart van het Nederlandse voetbal. Het is de plek waar de Oranje selecties trainen, trainers en scheidsrechters worden opgeleid en spelers revalideren. Maar de KNVB Campus is ook uitermate geschikt voor bedrijven, met inspirerende vergaderruimtes, diverse sportieve bedrijfsclinics en teambuilding activiteiten. Wil jij kans maken op een bedrijfsclinic op de KNVB Campus, klik dan snel verder.
Win een dag op de Campus lees meer
knvb
VIDEO: WEURO zorgt voor boost meiden-en vrouwenvoetbal
De zomer van 2017 is voor het vrouwenvoetbal er een om nooit meer te vergeten. De OranjeLeeuwinnen pakten de Europese titel en heel Nederland kleurde Oranje. Kirsten van de Ven (manager meiden-en vrouwenvoetbal) legt uit welke boost WEURO 2017 geeft aan het meiden-en vrouwenvoetbal in Nederland.
Bekijk video lees meer
knvb
Beleef de Oranje Experience
Wil jij de winst van de OranjeLeeuwinnen nog eens herbeleven? Dat kan! Vanaf december toert de Oranje Experience door Nederland. Herbeleef het EK in virtual reality, scoor een selfie met de EK-beker of test je kennis tijdens de OranjeLeeuwinnen-voetbalquiz! Wil jij de Oranje Experience bij jouw club? Vraag ‘m dan hier gratis aan.
Lees meer  lees meer
knvb
Speciaal voor KNVB-leden: de sportpolis
Wanneer je geblesseerd bent wil je uiteraard weer zo snel mogelijk op het veld staan. Goede professionele begeleiding kan je daar bij helpen. Speciaal voor jou als KNVB-lid heeft Zilveren Kruis de Sportpolis. Hiermee kan je, net als een prof, terecht bij de fysio’s en artsen van het KNVB Sportmedisch Centrum voor professioneel sportmedisch advies.
Lees verder lees meer
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
VIND IK LEUK thumb up thumb down