Halfjaarverslag SJO ASVB/Wedde 2017

Halfjaarverslag SJO ASVB / Wedde 2017

 

We zijn alweer aanbeland bij de laatste dagen van dit kalanderjaar. De laatste stuiptrekkingen van de veldcompetitie zijn nog gaande en een aantal ploegen heeft alweer in de zaal gevoetbald. Het is een bewogen halfjaar geweest voor de SJO. Waar we voortvarend waren begonnen hebben we helaas met veel tegenslagen te maken gehad. Het SJO-bestuur is nog nooit zo druk geweest met de start van een seizoen. Daar zullen we niet al te veel aandacht meer aan schenken, maar wij willen nog wel kwijt dat we ons enorm hebben ingezet om zoveel mogelijk mensen het naar de zin te maken. Dat heeft ons enorm veel energie gekost en het is ons niet in de koude kleren gaan zitten.

 

Uiteindelijk hebben we toch alle jeugdteams de wei in gekregen en na een prachtige presentatieavond is elk team begonnen aan de competitie. Het ene team meer succesvol dan de ander, maar daar waar we onze jongens en meiden hebben zien voetballen had het plezier en de sportiviteit de overhand. Dat was mooi om te kunnen ervaren.

 

Ook zien we mooie ontwikkelingen bij de aller jongste jeugd. Het kaboutervoetbal, of de mini-pupillen hebben een aantal keer kunnen trainen. Zowel in Wedde en in Blijham zien we veel enthousiasme bij deze categorie. Bij de laatste trainingen in Blijham waren er zelfs 16 mini’s aanwezig.

 

Er is ook een aantal ontwikkelingen gaande binnen de SJO. Met name op het gebied van sponsoring voor trainingstenues, om straks ook naar buiten toe zichtbaar te zijn, op het moment dat onze jeugdspelers naar een voetbalwedstrijd gaan. De plannen hiervoor zijn in een vergevorderd stadium. Verder kan gezegd worden dat er een duidelijkere taakverdeling binnen het SJO-bestuur opgesteld zal worden. Zo weet u straks waar u met wat bij terecht kunt. Het eerste aanspreekpunt is natuurlijk te allen tijde de begeleiding van het eigen team. Voor bestuurszaken weet u straks ook nog duidelijker bij wie u moet zijn.

 

Alle leiders en trainers zullen in de winterstop een uitnodiging krijgen voor een evaluatiegesprek met het SJO-bestuur. Wij hopen zo een goede evaluatie te kunnen maken en dat er ruimte is voor feed-back van beide kanten.

 

We gaan ervoor dat we een mooie winterperiode doormaken, met veel spelplezier in de zaal, om zo weer door te kunnen stomen naar een fantastisch voorjaarsseizoen.

 

Rest ons nog u een fijne kerst te wensen en alvast heel veel geluk, sportiviteit en voorspoed voor het jaar 2018!

 

SJO-bestuur ASVB / Wedde