FC Groningen on tour

Op woensdag 1 mei (in de meivakantie dus) komt FC Groningen naar de v.v. Westerwolde.
In een dag lang trainen als FC Groningen op sportpark De Barlage in Vlagtwedde, leer je voetballen net als jouw FC-helden en laten we je kennis maken met de FC Groningen trainingsmethode. Iedereen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar kan zich aanmelden voor deze “FC Groningen on Tour” voetbaldag. Het maakt niet uit op welke positie of op welk niveau je speelt. Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalvereniging en deze trainingsdag is bedoeld voor jongens en meisjes uit de gehele regio. De FC Groningen trainers gaan jou helpen en tips geven om een betere voetballer te worden. De trainingsgroepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en bestaan maximaal uit 14 spelers / speelsters.

DE FC GRONINGEN ON TOUR VOETBALDAGEN KOSTEN € 47,50 (JUNIOR CLUB LEDEN € 42,50) EN ZIJN INCLUSIEF:
– Een officieel FC Groningen certificaat van deelname
– Twee kaarten voor de wedstrijd FC Groningen – Fortuna Sittard (12 mei – 14:30 uur)
– Een sportlunch
– Een hele dag trainen (van 09:30 tot 15:30 uur)

Via onderstaande link kunnen deelnemers zich aanmelden: