Beëindiging SJO ASVB/Wedde

Vandaag (9-5-2020) hebben wij van het ASVB bestuur de melding ontvangen dat het ASVB bestuur tijdens een extra ingelaste vergadering heeft besloten om de volledige samenwerking met betrekking tot de SJO ASVB/Wedde stop te zetten.

Er wordt in de onderbouwing aangegeven dat het onderlinge vertrouwen, de cultuurverschillen en de inzet van de jeugd bij de senioren voor een onwerkbare situatie heeft gezorgd. Om het voortbestaan van een gedegen jeugdafdeling te kunnen waarborgen heeft het bestuur van ASVB dan ook besloten om de samenwerking met vv Wedde stop te zetten. Wel is er aangegeven dat het stopzetten van de samenwerking geen invloed heeft op de nieuw hervatte trainingen van de jeugd. Deze blijven tot de veldsluiting op 17 juni gewoon doorgaan.

Bovenstaande mededeling heeft natuurlijk consequenties voor het komende seizoen en we begrijpen dat er vragen zijn. Wij gaan er de aankomende weken alles aan doen om te kijken wat onze opties zijn en hoe we onze jeugd aan het voetballen kunnen houden. Verder gaan we in overleg met het bestuur van ASVB om de samenwerking op een goede manier af te ronden. Alle belanghebbenden worden op de hoogte gehouden bij nieuwe ontwikkelingen.