Ouders, leiders en spelers F1 sluiten seizoen af met verkleed voetbal

Zaterdag 10 juni hebben de ouders en de begeleiders van SJO ASVB\WEDDE F1 het seizoen afgesloten met een partijtje verkleed voetbal.

Na een leuk en leerzaam seizoen 2016/2017 van de SJO ASVB\WEDDE F1, hadden zij vanmorgen het laatste toernooi bij VV Musselkanaal, genaamd Batse jeugdtoernooi.

Ter afsluiting van het seizoen hebben de ouders en begeleiding vanmiddag een wedstrijd verkleed gespeeld tegen de kinderen. Dit was voor de kinderen een verrassing en ze vonden het geweldig.

Ook hebben zij Filip Boels bereid gevonden om in een apenpak de wedstrijd te fluiten. Na afloop stond er een barbecue klaar waar de spelers en ouders heerlijk van hebben genoten. Helaas is er voor deze groep een einde gekomen aan hun periode F1 en zullen de meeste spelers doorgaan naar de E-ers waar zij hopen op weer een mooi voetbalseizoen!

Ralf Loning, Addo Bots en Alida Buter bedanken de spelers, ouders en het jeugdbestuur voor het leuke seizoen.

BRON: Westerwolde Actueel